Usługi

Wycena nieruchomości zabudowanych, niezabudowanych, lokalowych
(na obszarze powiatu szczycieńskiego, olsztyńskiego, piskiego, mrągowskiego, kętrzyńskiego, giżyckiego, nidzickiego, działdowskiego, ostródzkiego, przasnyskiego i ostrołęckiego), a także inwentaryzacje lokali na potrzeby uzyskania zaświadczenia o samodzielności lokalowej.



Wycena domu
Do wyceny powinieneś przygotować przede wszystkim:
- numer księgi wieczystej nieruchomości,
- dokumentację projektową (dotyczy zwłaszcza domów w trakcie budowy),
- pozwolenie na budowę,
- decyzję o warunkach zabudowy (jeśli była wydana),
- pozwolenie na użytkowanie (jeśli było wydane).


Wycena mieszkania
Do wyceny powinieneś przygotować przede wszystkim:
- numer księgi wieczystej lokalu,
- dokumentację prospektową (dotyczy mieszkań kupowanych od dewelopera),
- umowę przedwstępną (jeśli była zawarta),
- wypis z rejestru lokali.

Wycena działki
Do wyceny powinieneś przygotować przede wszystkim:
- numer księgi wieczystej nieruchomości,
- pozwolenie na budowę (jeśli było wydane),
- decyzję o warunkach zabudowy (jeśli była wydana),
- wypis z rejestru gruntów.

Wycena gospodarstwa rolnego
Do wyceny powinieneś przygotować przede wszystkim:
- aktualne numery ewidencyjne działek wchodzących w skład gospodarstwa rolnego,
- numer księgi wieczystej nieruchomości,
- dokumentację projektową (dotyczy zwłaszcza budynków planowanych albo w trakcie budowy),
- pozwolenie na budowę,
- decyzję o warunkach zabudowy (jeśli była wydana),
- pozwolenie na użytkowanie (jeśli było wydane).


Liczba odwiedzin: 16086
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem